نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | گلایه شهروندان از کیفیت آب شرب در برخی از مناطق مشهد + پاسخ

  • کد خبر: ۲۱۶۹۵۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۲
شهروند خبرنگار | گلایه شهروندان از کیفیت آب شرب در برخی از مناطق مشهد + پاسخ
محمود محتشمی‌راد، مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب‌و‌فاضلاب مشهد در پاسخ به سؤال و گلایه مطرح شده شهروند، درمورد کیفیت آب در محدوده کوی سیدی پاسخ می‌دهد: عمده آب محدوده مذکور از سد دوستی تأمین می‌شود که باتوجه به خشک‌سالی‌های پی‌درپی و کاهش تدریجی ذخیره آب مخزن سد، به صورت طبیعی برخی شاخص‌های کیفی آب نسبت به حد مطلوب کاهش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، آب شرب محدوده خیابان سیدی کیفیت مطلوبی ندارد و شهروندان این محله، نگران سلامتی‌شان هستند. این موضوع گلایه‌مندی شهروندان را نیز به دنبال داشته است. یکی از ساکنان محله که دل پری از وضعیت آب شرب محل زندگی‌اش دارد، با صدای مردم درددلش را در میان می‌گذارد. او می‌گوید: مسئولان شرکت آب‌و‌فاضلاب، نمی‌دانم در کجای شهر زندگی می‌کنید، اما به طور حتم در محله سیدی زندگی نمی‌کنید، اگر شما و اطرافیانتان در این محدوده‌ها سکونت داشتید از وضعیت آب شرب بی‌کیفیت آن زودتر از این‌ها مطلع می‌شدید و تا حالا قدمی برمی‌داشتید.

او ادامه می‌‌دهد: مدت زیادی است که آب محدوده سیدی و شهید اصلانی، شور است و واقعا نمی‌توان آن را خورد. حتی این آب، گیاهان را خشک می‌کند چه برسد به انسان که معلوم نیست چه به حال و روزش می‌آید. ما توان ‌خرید آب معدنی و ‌‌آشامیدنی را نداریم. برای رضای خدا فکری به حال آب این محله‌ها بکنید.

محمود محتشمی‌راد، مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب‌و‌فاضلاب مشهد در پاسخ به سؤال و گلایه مطرح شده شهروند، درمورد کیفیت آب در محدوده کوی سیدی پاسخ می‌دهد: عمده آب محدوده مذکور از سد دوستی تأمین می‌شود که باتوجه به خشک‌سالی‌های پی‌درپی و کاهش تدریجی ذخیره آب مخزن سد، به صورت طبیعی برخی شاخص‌های کیفی آب نسبت به حد مطلوب کاهش می‌یابد.

محتشمی ادامه می‌دهد: البته هر چند آب به لحاظ استانداردهای شرب در حد مجاز است، لیکن ممکن است، با توجه به برداشت آب از لایه‌های پایین دریاچه سد، از نظر طعم یا بو برای برخی مصرف‌کنندگان مطلوب نباشد.

او می‌افزاید: به منظور اطمینان از کیفیت آب توزیعی، به صورت مستمر نمونه‌برداری و آزمایش انجام می‌شود. در صورت ارائه آدرس دقیق مشترک، امکان بررسی دقیق‌تر موضوع وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->