آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود شهردار مشهد مقدس: اطلاعات دقیق و برخط به شهرداری مشهد کمک می‌کند تا خدمت رسانی بهتری انجام دهد + فیلم تسریع در رسیدگی به مصوبات ماده ۵ برای حل مشکلات شهری مشهد بازنگری موضوع ساماندهی رودخانه کشف رود مشهد کلید خورد | جریان امید در کشف رود تزریق اعتبار و رفع گره‌های بحرانی مترو گلبهار- مشهد نقش مترو در توسعه پایدار شهری تعاملات مؤثر شهرداری مشهد و سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | گلایه شهروندان از کیفیت آب شرب در برخی از مناطق مشهد + پاسخ

  • کد خبر: ۲۱۶۹۵۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۲
شهروند خبرنگار | گلایه شهروندان از کیفیت آب شرب در برخی از مناطق مشهد + پاسخ
محمود محتشمی‌راد، مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب‌و‌فاضلاب مشهد در پاسخ به سؤال و گلایه مطرح شده شهروند، درمورد کیفیت آب در محدوده کوی سیدی پاسخ می‌دهد: عمده آب محدوده مذکور از سد دوستی تأمین می‌شود که باتوجه به خشک‌سالی‌های پی‌درپی و کاهش تدریجی ذخیره آب مخزن سد، به صورت طبیعی برخی شاخص‌های کیفی آب نسبت به حد مطلوب کاهش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، آب شرب محدوده خیابان سیدی کیفیت مطلوبی ندارد و شهروندان این محله، نگران سلامتی‌شان هستند. این موضوع گلایه‌مندی شهروندان را نیز به دنبال داشته است. یکی از ساکنان محله که دل پری از وضعیت آب شرب محل زندگی‌اش دارد، با صدای مردم درددلش را در میان می‌گذارد. او می‌گوید: مسئولان شرکت آب‌و‌فاضلاب، نمی‌دانم در کجای شهر زندگی می‌کنید، اما به طور حتم در محله سیدی زندگی نمی‌کنید، اگر شما و اطرافیانتان در این محدوده‌ها سکونت داشتید از وضعیت آب شرب بی‌کیفیت آن زودتر از این‌ها مطلع می‌شدید و تا حالا قدمی برمی‌داشتید.

او ادامه می‌‌دهد: مدت زیادی است که آب محدوده سیدی و شهید اصلانی، شور است و واقعا نمی‌توان آن را خورد. حتی این آب، گیاهان را خشک می‌کند چه برسد به انسان که معلوم نیست چه به حال و روزش می‌آید. ما توان ‌خرید آب معدنی و ‌‌آشامیدنی را نداریم. برای رضای خدا فکری به حال آب این محله‌ها بکنید.

محمود محتشمی‌راد، مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب‌و‌فاضلاب مشهد در پاسخ به سؤال و گلایه مطرح شده شهروند، درمورد کیفیت آب در محدوده کوی سیدی پاسخ می‌دهد: عمده آب محدوده مذکور از سد دوستی تأمین می‌شود که باتوجه به خشک‌سالی‌های پی‌درپی و کاهش تدریجی ذخیره آب مخزن سد، به صورت طبیعی برخی شاخص‌های کیفی آب نسبت به حد مطلوب کاهش می‌یابد.

محتشمی ادامه می‌دهد: البته هر چند آب به لحاظ استانداردهای شرب در حد مجاز است، لیکن ممکن است، با توجه به برداشت آب از لایه‌های پایین دریاچه سد، از نظر طعم یا بو برای برخی مصرف‌کنندگان مطلوب نباشد.

او می‌افزاید: به منظور اطمینان از کیفیت آب توزیعی، به صورت مستمر نمونه‌برداری و آزمایش انجام می‌شود. در صورت ارائه آدرس دقیق مشترک، امکان بررسی دقیق‌تر موضوع وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->